For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Nettverk og partnere

MedLearn har et stort nettverk innen utdanning, og vi samarbeider med en rekke anerkjente aktører:
logo-intendia-blue-rgb.png

Intendia Group - ledende utdanningsmiljø
MedLearn er en del av utdanningskonsernet Intendia Group, en av de ledende private aktørene innen utdanning og kursvirksomhet i Norge og Sverige.

1ed3e535-25eb-42ca-9c2b-d502cbb0e858.jpg

NKI
NKI er en norsk, ledende aktør innen nett- og stedbasert utdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. De legger til rette for fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder. NKI er en del av Intendia Group.

MedLearn har et tett samarbeid med NKI, deler digitalt fagmiljø og bidrar med utvikling og felles prosjekter.

images.png

Abelia
Abelia er NHOs landsforening for kunnskaps- og teknologivirksomheter.
MedLearn er medlem i Abelia.

Imagem4.jpg

Delta
Delta er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon som organiserer ansatte i offentlig tjenesteyting på tvers av fagområder og yrkesgrupper.

Vi har et samarbeid med Helsefagarbeiderforbundet og Vernepleierforbundet, to yrkesorganisasjoner i Delta, som skal bidra til å sikre praksisnære og relevante fagskoleutdanninger som er forankret i sektorens behov.

primarlogo_rgb.png

Fagforbundet
Fagforbundet er en arbeidstakerorganisasjon. Livslang læring og satsing på videreutvikling av den enkeltes kompetanse, inngår i Fagforbundets prinsipp- og handlingsprogram. Lik rett til utdanning har alltid vært et sentralt krav for fagbevegelsen.

Vi har et samarbeid med Fagforbundet for å sikre yrkesrelevante utdanninger, samt at informasjon om tilbudene når den aktuelle målgruppa. Vårt faglige råd består av representant fra Fagforbundet.

Imagem7.png

IKT Norge
IKT-Norge er en uavhengig interesseorganisasjon som jobber for å styrke de overordnede rammebetingelsene for det digitale næringslivet.

MedLearn er medlem av IKT Norge.

Imagem8.png

LØRN.TECH
LØRN.TECH inviterer hele Norge til læringsdugnad for teknologi. De utvikler teknologipodkaster, og kan vise til 850 podkaster fordelt på 37 teknologitema og 8 perspektiver. Lørn ledes av Silvija Seres og hun står for intervjuene der kunnskap og en god tone mellom samtalepartnere gjør det til et godt produkt.

MedLearn har hatt et samarbeid med Lørn om utvikling av podkaster og innhold til emne i utdanningen Velferdsteknologi.  

 

Norway-Health-Tech.png

Norway Health Tech
Norway Health Tech er en helseteknologi klynge som arbeider med å støtte og akselerere utviklingen av nye medtech og E-helse produkter, tjenester og innovative løsninger for det norske og globale helsemarkedet.

MedLearn er medlem av Norway Health Tech.

49789352_1598989220247449_4354124272864591872_n.png

Visual Lab
Visual Lab bruker illustrasjoner og animasjon som verktøy for å levere et budskap og skape kognitivt og emosjonelt engasjement.
Vi har i samarbeid med Visual Lab utviklet animasjonsfilmer som inngår i studiene.