For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Slik fungerer nettstudier hos MedLearn

Hos MedLearn kan du ta fullfinansiert videreutdanning innen helse- og oppvekstfag på nett. Fagskolene er lagt opp som deltidsstudier slik at du kan kombinere utdanning med jobb og andre forpliktelser. 

Slik fungerer nettstudier hos MedLearn

Som nettstudent hos MedLearn vil du studere på deltid, med fast oppstart og styrt progresjon. Det betyr at du innenfor disse rammene har stor grad av frihet til å studere når og hvor du vil. Du kan starte på utdanning hos oss to ganger i året, i februar og september. 

Du studerer i vår læringsplattform. I læringsplattformen finner du alt av nødvendig studiemateriell og oppgaver, samt direkte meldingsmuligheter til både lærere og studieveiledere for rask hjelp.

Les mer om våre digitale løsninger >

Dette får du som nettstudent hos MedLearn:

  • Fleksibel studiehverdag på nett
  • Gratis videreutdanning (+ semesteravgift)
  • Mulighet for økt lønn etter utdanning
  • Økt kompetanse og trygghet i jobben din 
  • Kunnskap som er direkte anvendbart i arbeidshverdagen
  • Personlig oppfølging 
  • Moderne pedagogiske digitale verktøy 
  • Bedre jobbmuligheter 
  • Fagskoleutdanning som gir studiepoeng

Hvordan fungerer eksamen på nett?

Eksamensdatoer blir satt før semesteret starter slik at du kan planlegge rundt eksamen i god tid. Obligatoriske arbeidskrav i et emne må være levert og godkjent 1 uke før eksamensdagen. Utover det styrer du arbeidet innenfor hvert enkelt emne selv. Det er satt veiledende frister for levering av hvert arbeidskrav i nettskolen som det anbefales å følge slik at du klarer å overholde fristen for siste levering før eksamen.

Se hvilke fagskoler som er tilgjengelig for opptak >

Fornøyde studenter 

Hele 9 av 10 av våre tidligere studenter er fornøyd med utdanningen de har tatt hos oss.

Over 60% av våre tidligere studenter sier de har fått bedre lønnsbetingelser etter å ha fullført sin utdanning ved MedLearn (StudentPulse undersøkelse utført i oktober 2023).

Meld deg på nyhetsbrevet

Ønsker du å bli bedre kjent med MedLearn og hva vi har å tilby? Meld deg på nyhetsbrevet og vær den første til å få nyheter, tips og veiledning.