For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Fagskoler tilgjengelig for søknad

Søknadsperioden for våren 2024 åpner 1. november. Få en oversikt over hvilke fagskoleutdanninger som starter våren 2024 og sikre deg en studieplass.

Søknadsperioden er 1. november til 15. desember 2023. Studiestart er 1. februar 2024.

Over 60% av våre tidligere studenter sier de har fått bedre lønnsbetingelser etter å ha fullført sin utdanning ved MedLearn. Hele 9 av 10 av våre tidligere studenter er fornøyd med utdanningen de har tatt hos oss (StudentPulse undersøkelse utført i oktober 2023).

Følgende fagskoleutdanninger har studiestart våren 2024:

Videreutdanning innen oppvekstfag:

Videreutdanning innen helsefag:

Husk å søke innen fristen 15. desember.

Videreutdanning innen helse- og oppvekstsektoren

Fagskoleutdanning bidrar til å heve det formelle utdanningsnivået i helse- og oppvekstsektoren, og kan gi høyere lønn, samt gi ansatte i deltidsstillinger en bedre posisjon og høyere stilling. 

Våre utdanninger er nettbaserte med personlig oppfølging av den enkelte student. Den fleksible nettbaserte tilnærmingen gir deg muligheten til å fullføre en hel fagskoleutdanning samtidig som du er i jobb. 

Hvem kan studere hos MedLearn?

Fagskoleutdanningene vi tilbyr er videreutdanninger, og først og fremst forbeholdt helsefagarbeidere og barne- og ungdomsarbeidere. Om du ikke har formelt fagbrev, men relevant erfaring gjennom arbeid og utdanning, kan du søke på bakgrunn av realkompetanse. Les mer om opptakskrav