For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Fagskoler tilgjengelig for søknad

Neste søknadsperiode åpner 10. april 2024 for studiestart høsten 2024. Få en oversikt over hvilke fagskoleutdanninger som starter høsten 2024 og gjør deg klar til søknadsperioden.

Søknadsperioden starter 10. april. Studiestart er 2. september 2024.

Over 60% av våre tidligere studenter sier de har fått bedre lønnsbetingelser etter å ha fullført sin utdanning ved MedLearn. Hele 9 av 10 av våre tidligere studenter er fornøyd med utdanningen de har tatt hos oss (StudentPulse undersøkelse utført i oktober 2023).

Videreutdanning med oppstart høsten 2024

*Med forbehold om nok søkere.

Helse: 

Oppvekst: 

Fagskoleutdanning bidrar til å heve det formelle utdanningsnivået i helse- og oppvekstsektoren, og kan gi høyere lønn. Ved å kunne sertifisere ansatte i deltidsstillinger til flere oppgaver, vil det kunne bidra til en større faglig autonomi og virke karrierefremmende.

Våre utdanninger er nettbaserte med personlig oppfølging av den enkelte student. Den fleksible nettbaserte tilnærmingen gir deg muligheten til å fullføre en fagskoleutdanning samtidig som du er i jobb. 

Hvem kan studere hos MedLearn?

Fagskoleutdanningene vi tilbyr er videreutdanninger, og først og fremst forbeholdt helsefagarbeidere og barne- og ungdomsarbeidere. Om du ikke har formelt fagbrev, men relevant erfaring gjennom arbeid og utdanning, kan du søke på bakgrunn av realkompetanse. Les mer om opptakskrav