For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Gode grunner til å velge MedLearn som din fagskole

Har du lyst til å ta en fagskoleutdanning, men er usikker på hvilken fagskole du skal velge? Det er mange grunner til å velge oss for å øke din kompetanse.

Faglig påfyll som gir deg verdifull kompetanse
Vi mener det er viktig at du som ansatt opplever faglig påfyll. Dette kan bidra til at du blir tryggere i jobben din, du oppnår en sterkere yrkesstolthet og du kjenner at du har noe viktig å bidra med overfor andre mennesker. Om du tilhører helse- eller oppvekstsektoren vet du at du gjør en forskjell for andre mennesker i måten du utfører ditt arbeid på.

Fordi vi kun driver med fagretningene helse og oppvekst, bidrar det til at vi har tilbud av høy kvalitet. Vi rendyrker det vi driver med. Våre fagansvarlige har mangeårig utdanning og erfaring fra både helse- og barnehagesektoren, og brenner for at du skal oppleve nyttig og relevant faglig påfyll.

Vi har nær tilknytning til yrkeslivet innen både helse og oppvekst. Dette samarbeidet gjør at vi får viktig og nyttig kunnskap om hva din sektor trenger, hvilke krav du står overfor og hvilken kunnskap du har behov for. Dette gjør at det faglige påfyllet er relevant for din arbeidshverdag.

Personlig oppfølging
Vi vet at studentene vektlegger personlig oppfølging underveis i studiet. Dette for å øke nytteverdien av studiets faglige innhold, for bedre å se sammenhenger mellom teori og praksis, samt for å øke sannsynligheten for å bestå eksamener.

Som student hos oss vil du oppleve at vi hjelper deg i mål. Vi har ansatte som bidrar med personlig oppfølging. Du får tildelt både studieleder og faglærer som veileder, hjelper, gir tilbakemeldinger og heier på deg. Du vil oppleve at du blir sett, og vi skal hjelpe deg til å oppleve progresjon, mestring og kompetanseheving. Dette gjøres via vår digitale kommunikasjonsplattform (Differ), en god guiding i vår nettskole, samt gjennom gode tilbakemeldinger fra våre faglærere. Vi er bevisste på hvordan vi bruker de digitale plattformene, og har spisskompetanse på hvordan de kan benyttes i den personlige oppfølgingen.

Fleksible studier
Hos oss studerer du via nettstudier. Dette gir deg unike muligheter til å studere mens du er i jobb. Det betyr også at du kan studere hos oss uavhengig av hvor du bor.

Denne fleksibiliteten åpner studiemuligheter for mange, og kanskje du er en av dem som lurer på om denne studieformen er noe for deg? Husk hva vi sa om at du får personlig oppfølging. Å være student hos oss krever en stor innsats fra deg, men vi hjelper deg som sagt igjennom studieløpet.

Velkommen som student hos oss!