For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Hilsen fra de fagansvarlige

Hei, vi heter Kathrine og Kaia, og jobber som fagansvarlige i MedLearn. Vi er superstolte over å kunne tilby flere spennende videreutdanninger for deg som jobber innen helse- og oppvekstfag.

Først av alt, vil vi gi alle dere som jobber innenfor disse viktige yrkene en stor hyllest. Vi har begge vært aktive yrkesutøvere innenfor disse områdene i en årrekke, og vi vet hvor givende, spennende og utfordrende jobben din kan være. Det finnes mange likhetstrekk mellom helse- og oppvekstfagarbeidere:

  • Dere jobber alle med mennesker, og alt dere gjør påvirker disse menneskenes hverdag og framtid. Det du gjør har betydning for andres liv.
  • Det du gjør har ikke bare betydning for den aktuelle pasienten eller barnet, men også for deres pårørende og foreldre.
  • Dere er hver dag forpliktet til å sette andres behov foran deres egne.
  • Dere benytter kommunikasjon som et arbeidsverktøy, og må vise genuin interesse og forståelse for andre mennesker.
  • I deres arbeid har dere et viktig samfunnsoppdrag som er forankret i lovverk. Dette gir tydelige føringer for hva ditt arbeid skal oppnå, og det er et stort ansvar du bærer i hverdagen.

Tenk at dere ivaretar alt dette og mye mer i deres arbeidshverdag. Det er ikke rart at vi både beundrer og anerkjenner dere!

Fagretning med mening
Selv om dere har valgt en fagretning som innebærer et stort ansvar, utfordringer i hverdagen og til tider tunge løft, har du jo også en arbeidshverdag som byr på gleder, framskritt og magiske øyeblikk. Dette mener vi gir fagretningen din en mening som ikke kan måles med noe annet. Den kunnskapen som du har, forandrer rett og slett liv.

Har du nok og riktig kunnskap?
Kjenner du at du har den kompetansen du trenger for å gjøre det viktige arbeidet ditt på en god og tilfredsstillende måte? Vi som har jobbet i helse- og barnehagesektoren, har selv erfart at vår kompetanse har gått ut på dato. Derfor har vi begge tatt videreutdanninger innen våre fagfelt. Har din kompetanse også gått ut på dato? Trenger du ny og oppdatert kunnskap for å gjøre en enda bedre jobb? Da kan vi på det sterkeste anbefale våre fagskoler.

Vi fagansvarlige vet hvor viktig det er med oppdatert og relevant kompetanse for å gjøre en god jobb. Derfor er vi glade for at vi kan bidra til nettopp dette, for dere som arbeider i helse- og oppvekstsektoren. I vårt arbeid med å utvikle fagskoleutdanninger med spennende tema og retninger, vektlegger vi at det skal gi deg som ansatt en viktig læring og utvikling. Vår jobb er å gi deg den kunnskapen du trenger. Det er veldig motiverende at vi kan få lov å hjelpe til med dette.

Er du nysgjerrig på hvilke tilbud vi har? Her ser du studietilbudet vårt.

Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss – vi er her for å hjelpe deg!