For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Vi er tildelt utviklingsmidler til flere spennende prosjekter!

Hurra! Vi er tildelt utviklingsmidler fra to ulike utviklingspotter.

Først fikk vi beskjed fra DIKU (Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning) om at vi har mottatt midler for to spennende prosjekter. Det ene prosjektet er for å videreutvikle bruk av animasjon, og vil foregå i samarbeid med Tor-Martin Austad (Visual Lab) og den andre tildelingen går til innkjøp av podcast-utstyr til bruk i de ulike fagskoleutdanningene våre.

Som om ikke det var nok, kom det i går ytterligere en gladmelding. Denne gang fra Kompetanse Norge, om at vi har fått støtte til prosjektet «Digitale verktøy og digital kompetanse – det starter i barnehagen». Dette prosjektet er et samarbeid med Nasjonalt Kunnskapssenter for barnehage, og har som mål å løfte digital kompetanse blant barnehageansatte.

– Vi gleder oss stort til å ta fatt på prosjektene for å løfte kvaliteten i fagskolene, sier Wenche Halvorsen, daglig leder i MedLearn. I tillegg kjennes det ekstra verdifullt å vite at disse tiltakene vil bidra til at den digitale kompetansen blant barnehageansatte kan bli løftet og at alle studentene som tar fagskoleutdanningene hos oss vil holdes oppdatert om det nye som skjer på de forskjellige utdanningene. Vi har også stor tro på at det å ta i bruk animasjon vil hjelpe de som kanskje foretrekker andre måter å tilnærme seg et innhold på enn kun tekst.