For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Denne utdanningen gir meg kunnskap som gjør at jeg kan jobbe mer effektivt, og se hvert enkelt barn og deres behov

Vi har intervjuet Karoline, som tar fagskoleutdanningen, Barn med særskilte behov, hos oss.

Kan du fortelle litt om deg selv?
– Jeg heter Karoline Hope Jørgensen, er 26 år og bor på en øy utenfor Ålesund. Jeg er alenemamma til en gutt på 3 år. På fritiden er jeg mye ute i naturen, er sammen med venner og familie. Jeg tar fagskoleutdanningen, Barn med særskilte behov.

Hva er det beste med utdanningen
– Det beste med utdanningen, er at man kan studere når man vil, når som helst i døgnet og fra hvor man vil. Der er noen foredrag som er på bestemte tidspunkt, men de kan man se igjen senere om det ikke passer.

Hvorfor bestemte du deg for å ta en fagskoleutdanning?
– Jeg bestemte meg å ta Barn med særskilte behov, fordi jeg vil utvikle meg som fagarbeider. Jeg vil kunne ha mye mer forståelse og møte hvert enkelt barn på riktig måte. Jeg har jobbet som vikar i ca. 2 år nå, og begynte på utdanningen for å øke sjansen for å få fast stilling, fordi man stiller sterkere om man har en ekstra utdanning som dette. Jeg har nå fått fast jobb, og begynner i fast stilling i august 2021!

Hvilken nytte har du hatt av utdanningen?
– Jeg startet dette studiet i vinter, og har nå gjennomført 1 av 5 emner. Til nå har jeg lært mye om hva som ligger bak det å ha en godt fungerende barnehage og fått mye mer forståelse for hvordan barnehager blir drevet.

Jeg jobber som barne- og ungdomsarbeider i barnehage. Denne utdanningen er relevant for jobben jeg har, fordi den gir meg kunnskap som gjør at jeg kan jobbe mer effektivt og se hvert enkelt barn og deres behov.

Hva vil du si til andre som vurderer denne utdanningen, eller en annen fagskoleutdanning?
– Jeg vil absolutt anbefale andre å ta videreutdanning hos MedLearn. Det er utrolig flinke lærere som gir veldig gode og konkrete tilbakemeldinger. Her blir man løftet opp, og de vil så gjerne at alle skal lykkes. Jeg har fått et helt annet syn på skolelivet etter at jeg begynte her. Jeg kunne ikke fordra å studere tidligere.

Hva vil du si til de som vurderer nettstudier?-
Just do it! Dere vil ikke angre!

Vi ønsker Karoline masse lykke til videre med studiene! Har du også lyst til å ta en fagskoleutdanning for å øke kompetansen din? Her finner du alle våre utdanninger.