For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Kompetanseløft i barnehager

Endelig – dette har vi gledet oss til. Til høsten har vi oppstart av to nye fagskoleutdanninger innen oppvekstfag. Nå har vi åpnet for opptak, så send oss en søknad allerede i dag.

Vil du bidra til å gi barn og unge en trygg og stimulerende hverdag? Når du jobber innen oppvekstsektoren, møter du mye glede, varme og nysgjerrighet. Du får en spennende, men også utfordrende jobb der ingen arbeidsdager er like.

Den 15.04.20 åpnet vi opptaket til fagskoleutdanninger innen oppvekstfag. Studiestart blir i september, og vi gleder oss til å følge opp studentene som ønsker å ta disse utdanningene.

Målgruppa for utdanningene, er fagarbeidere i barnehager. Assistenter, med minimum 5 års relevant yrkeserfaring, kan også kvalifisere til opptak gjennom realkompetansevurdering. Disse utdanningene tilbys via nettstudier. Det betyr at du kan ta en fullstendig fagskoleutdanning uten å måtte ta permisjon fra jobben. Utdanningene passer for deg som ønsker å bygge på tidligere utdanning, eller deg som ønsker å formalisere den kompetansen du allerede har.

To nye fagskoleutdanninger
Ansatte i barnehager må ha variert og ny kompetanse innen mange områder. Det er nødvendig for å kunne utføre arbeidet i tråd med rammeplanen. En fagskoleutdanning hos oss, byr på den kompetansen som barnehagene trenger- og etterspør.

Til høsten starter vi følgende utdanninger:

Begge utdanningene har spennende og dagsaktuell tematikk. Kompetansen du tilegner deg via utdanningene, kan gjøre deg tryggere i ditt arbeid med barn, og berike din praksis og arbeidshverdag. Rett og slett gjøre arbeidshverdagen din enda mer meningsfull og motiverende enn den er i dag. Noe for deg?

Ta en titt, og søk allerede i dag.