For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Velkommen til oss i MedLearn!

Jeg heter Wenche Halvorsen og jobber som rektor/adm. direktør ved MedLearn.

MedLearn var tidligere en del av NKI, men ble skilt ut som en egen skole i januar 2018. Dette gjorde vi fordi vi ønsket å bli tydeligere på hva slags type utdanning vi tilbyr. Jeg jobbet tidligere som administrerende direktør i NKI, og valgte å gå for fullt inn i MedLearn da mitt hjerte brenner for å gjøre noe for å løfte kompetansen innenfor helse- og oppvekstfeltet. Noe av grunnen er at jeg ser hvor samfunnet sårt trenger flere folk med varme hender og stort hjerte, men også fordi jeg selv har min utdanning som barnehagelærer og med en master i yrkespedagogikk.

Vi er veldig stolte over å nå endelig å få presentere MedLearns nettside. Dette viser at vi nå tar skrittet fullt ut og går «all in» for helse og oppvekst som et eget satsningsområde. Å kunne bidra med påfyll av ny kompetanse innenfor fagområdene helse og oppvekst er noe vi som team brenner for, og som vi vet at samfunnet trenger.

Vi tilbyr ulike kurs på nett, helse- oppvekstfag fra videregående skoles portefølje og har i tillegg mange spennende fagskoler som gir deg studiepoeng. Den utdanningen du har med deg danner basis, men når du kommer ut i jobb opplever du ganske raskt at du trenger å fylle på med ny kompetanse underveis for å henge med. Nettopp da er det å studere på nett en optimal læringsarena. Det er fleksibelt, du får personlig veiledning skreddersydd ditt nivå og i tilpasset det du trenger. Med et dyktig fagteam og profesjonelle lærere kan du som student være 100 % trygg på at du vil få den oppfølgingen du har behov for og at leveransen holder høy kvalitet.

Blant de nyeste utdanningene våre er Velferdsteknologi og Migrasjonshelse. Disse er begge gode eksempler på nye fagområder som enda ikke tilbys i det ordinære utdanningssystemet og som MedLearn så langt er alene om å tilby. For å se resten av tilbudet vårt, klikk deg rundt på våre nettsider eller ta kontakt med oss for en uformell prat.

Jeg ønsker dere velkomne til oss i MedLearn og lykke til med kompetansereisen.