For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Søndag 1. november åpner vi opptaket til vårsemesteret 2021

Våre nettbaserte utdanninger har oppstart to ganger i året. Neste mulighet til å søke er 1. november- med studiestart 1. februar 2021. Er du fagarbeider eller assistent, kan du øke kompetansen din mens du er i jobb – helt gratis. Utdanningene tilbys via nettstudier på deltid, og gir formell kompetanse med studiepoeng.

Er du helsefagarbeider eller barne- og ungdomsarbeider, har vi spennende utdanninger til deg. Vi åpner opptaket for følgende utdanninger innen helse og oppvekstfag:

Helse:

Oppvekst:

Faglig påfyll som gir deg verdifull kompetanse
Vi mener det er viktig at du som ansatt i helse- og oppvekstsektoren opplever faglig påfyll. Dette kan bidra til at du blir tryggere i jobben din, du oppnår en sterkere yrkesstolthet og du kjenner at du har noe viktig å bidra med overfor andre mennesker.

Våre fagansvarlige, har mangeårig utdanning og erfaring fra både helse- og barnehagesektoren, og brenner for at du skal oppleve nyttig og relevant faglig påfyll. Vi har nær tilknytning til yrkeslivet innen både helse og oppvekst. Dette gjør at vi får viktig og nyttig kunnskap om hva din sektor trenger, hvilke krav du står overfor og hvilken kunnskap du har behov for. Dette sikrer at det faglige påfyllet er relevant for arbeidshverdagen din.

Personlig oppfølging
Vi vet at personlig oppfølging underveis i studiet er viktig. Dette øker nytteverdien av studiets faglige innhold, og øker sannsynligheten for å bestå eksamener. Som student hos oss, vil du oppleve at vi hjelper deg i mål. Du får tildelt både studieleder og faglærer som veileder, hjelper, gir tilbakemeldinger og heier på deg. Du vil oppleve at du blir sett, og vi skal hjelpe deg til å oppleve progresjon, mestring og kompetanseheving. Dette gjøres via vår digitale kommunikasjonsplattform (Differ), god guiding i nettskolen vår, samt gjennom tilbakemeldinger fra faglærerne. Vi er bevisste på hvordan vi bruker de digitale plattformene, og har spisskompetanse på hvordan de kan benyttes i den personlige oppfølgingen.

Fleksible studier
Hos oss studerer du via nettstudier. Dette gir deg en unik mulighet til å studere mens du er i jobb. Det betyr også at du kan studere hos oss uavhengig av hvor du bor. Denne fleksibiliteten åpner studiemulighetene for mange, og kanskje du er en av dem som lurer på om denne studieformen er noe for deg? Søndag 1. november, åpner vi opptaket til vårsemesteret, og da går du inn på studiesiden til den utdanningen du er interessert i, og søker der.

Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss – vi er her for å hjelpe deg!